Afval

Voor het sorteren en transporteren van afval ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een grotere grondverzetmachine. Onze grondverzetters vanaf 6 ton zijn ideaal voor jouw afval-klus. Want al deze krachtpatsers zijn niet alleen bijzonder sterk en stabiel, je kunt er tegelijkertijd heel nauwkeurig mee werken als dat nodig is.

En wat voor jou natuurlijk heel erg belangrijk is, is een schone en veilige werkomgeving. De machine die je bij ons huurt, heeft standaard airco en is toegerust voor het beste overdruksysteem. Dat in combinatie met een royale ergonomisch ingerichte cabine zorgt ervoor dat jij ontspannen uit je machine stapt na een dag hard werken.

Wij begrijpen dat je voor voor het sorteren en transporteren van afval een grondverzetmachine nodig hebt, die aan ál jouw eisen en voorwaarden voldoet.

In beeld

Huurmenu

Je huurt bij ons een grondverzetmachine voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

 1. Dat betekent allereerst dat je een sterke en stabiele machine nodig hebt. Onze grondverzetters zijn één voor één van de allerhoogste kwaliteit; de pennen en bussen zijn zelfs boven bemeten. Onze machines zijn niet alleen oersterk, ze zijn op zwaarbelaste punten ook nog eens overgedimensioneerd.
 2. Onze grondverzetmachines onderscheiden zich verder door de ruime instap en royale cabines.
 3. De cabines van onze grondverzetters zijn bovendien allemaal voorzien met een stevige kooiconstructie.
 4. Verder blinken ze uit in bedieningsgemak en ergonomie. Het zit- en werkcomfort is maximaal, mede dankzij de ergonomisch gevormde joysticks.
 5. Onze grondverzetmachines onderscheiden zich bovendien door hun overzichtelijkheid, waardoor jij bijzonder goed en vooral ruim zicht op je werk hebt.
 6. Een ander kenmerk is de hoge uitstorthoogte.
 7. Onze grondverzetmachines zijn ook nog eens opvallend snel dankzij het bijzonder grote aantal omwentelingen van de bovenwagens.
 8. En ze zijn allemaal simultaan werkbaar (dit houdt in dat je meerdere functies tegelijk kan bedienen zonder krachtverlies) omdat ze worden. aangedreven door tenminste twee pompen.
 9. Je huurt bij ons altijd een rijk uitgeruste machine. Standaard wordt iedere grondverzetter geleverd met drie bakken. Aanvullend kun jij de specialistische uitrustingsstukken uitkiezen die jij nodig hebt: denk aan een staal-/betonschaar of een sorteergrijper. Goed om te weten: iedere machine in onze verhuurvloot beschikt standaard over een hydraulische snelwissel.
 10. Voor alle Vereco-machinetypes vanaf 3 ton geldt bovendien, dat je je liters kunt instellen op het dashboard voor de extra functies.
 11. Je huurt bij ons de sterkst mogelijke grondverzetmachine. Het risico op uitval is dan ook minimaal. En mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij zullen dan álles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Grijper

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?