Bouw en aannemers

Onze grondverzetmachines voelen zich bij uitstek thuis op bouwterreinen. Niet zo gek, want ze zijn oersterk, bijzonder stabiel en op zwaarbelaste punten zelfs overgedimensioneerd. Tegelijkertijd zijn het alleskunners: van de zwaarste klus tot op de millimeter nauwkeurig werken, grondverzetters van Vereco helpen jou iedere klus in de bouw te klaren.

Afhankelijk van de grootte van het karwei, heb je bij ons de keuze uit grondverzetmachines van 1 tot 15 ton. Voor werkzaamheden binnenshuis, waar zero emission vereist is, bieden onze hybride modellen het passende antwoord op jouw vraag: stil, schoon en veilig.

Een bouwproject begint vaak met grondverzet. Soms is er sprake van verontreiniging van de grond met bijvoorbeeld asbest of andere gevaarlijke stoffen. Dan is een schone en veilige werkomgeving niet alleen belangrijk, maar zelfs vereist. In dat geval hebben wij het beste overdruksysteem voor je klaar staan. En: bijna al onze machines vanaf 3,5 ton zijn standaard uitgerust met airconditioning. Dat in combinatie met een ergonomisch ingerichte cabine zorgt ervoor dat de machinist ontspannen uit zijn graver stapt na een dag hard werken.

Bovendien begrijpen wij dat je voor grondverzet de hoogste eisen stelt aan de precisie van de machine. Wij kunnen je verzekeren: met ál onze gravers kan de machinist hoogst nauwkeurig werken, daar staan ze om bekend. Je kunt er zelfs een bierflesje mee openen…

In beeld

 1. Voor al onze machinetypes vanaf 3 ton geldt bovendien, dat je je liters kunt instellen op het dashboard voor de extra functies.
 2. Ook goed te weten: onze grondverzetters zijn simultaan werkbaar, dit houdt in dat je meerdere functies tegelijk kan bedienen zonder krachtverlies.
 3. Je huurt bij ons de sterkst mogelijke grondverzetmachine. Het risico op uitval is dan ook minimaal. En mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij zullen dan álles in het werk stellen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Huurmenu

Je kunt bij ons een grondverzetmachine huren voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

Omdat je in de bouw goed moet opletten voor onder meer ondergrondse leidingen en kabels, zijn onze grondverzetters uitgerust met zeer gevoelige joysticks. Hierdoor is de machinist verzekerd van de meest nauwkeurige feedback. Een ervaren machinist voelt dan ook meteen wanneer hij op een kabel of leiding stoot.

Wij begrijpen als geen ander dat je voor bouwprojecten een grondverzetmachine nodig hebt, die aan ál jouw eisen en voorwaarden voldoet:

 1. Dat betekent allereerst dat je een bijzonder sterke en stabiele machine nodig hebt. Onze grondverzetters zijn één voor één van de allerhoogste kwaliteit; de pennen en bussen zijn zelfs boven bemeten waardoor er minder speling op staat.
 2. Tegelijkertijd zijn onze gravers voor grondverzet bijzonder subtiel. Zoals hiervoor al gezegd: ze staan bekend om hun hoge mate van nauwkeurigheid. Dat is belangrijk voor de perfecte afwerking.
 3. De cabines van de grondverzetmachines in onze verhuurvloot zijn allemaal uitgevoerd met een stevige kooiconstructie.
 4. Onze grondverzetters blinken uit in bedieningsgemak en ergonomie. Het zit- en werkcomfort in de opvallend royale cabine is maximaal, mede dankzij de ergonomisch gevormde joysticks.
 5. Onze grondverzetmachine onderscheiden zich door hun overzichtelijkheid, waardoor de machinist altijd goed en veel zicht op zijn werk heeft.
 6. Een ander kenmerk van de Vereco-grondverzetters is de hoge uitstorthoogte.
 7. Bovendien zijn onze grondverzetmachines snel dankzij het bijzonder grote aantal omwentelingen van de bovenwagens.
 8. Je huurt bij ons altijd een rijk uitgeruste machine. Standaard wordt iedere grondverzetter geleverd met drie bakken. Aanvullend kun jij de specialistische uitrustingsstukken uitkiezen die jij nodig hebt. Goed om te weten: iedere machine in onze verhuurvloot beschikt standaard over een hydraulische snelwissel.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Kantelbak

Sloophamer

Grijper

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?