Hoveniers & groentechniek

Of je nu een tuin of park moet renoveren, een drainage- of beregeningsinstallatie gaat aanleggen, grote struiken snoeien, boomstronken of een oud gazon verwijderen… Vereco grondverzetmachines en bijbehorende specialistische uitrustingsstukken helpen jou om íedere groene klus te klaren.

Wij begrijpen dat je tijdens zo’n karwei vaak moet manoeuvreren. Je hebt te maken met smalle doorgangen, maximale doorrijhoogtes en niet zelden met relatief kleine werkruimtes. Dus moet je een grondverzetmachine hebben, waarmee je gemakkelijk uit de voeten kunt. En waarmee je vooral geen schade aanricht.

In beeld

Alles erop en eraan

Wij vinden dat een grondverzetmachine compleet moet zijn. Iedere machine die je bij ons huurt, is daarom standaard uitgerust met drie bakken.

Maar natuurlijk zijn al onze grondverzetters voor hoveniers & groentechniek optimaal voorbereid om te werken met specialistische uitrustingsstukken.

Of het nu gaat om een boor voor palen, een grijper om diepgewortelde struiken uit de grond te trekken, een wortelmes, een egaliseerbord, een puinriek, een tuindershark of een stobbenfrees, al onze kleine grondverzetmachines tot 2 ton zijn hiervoor toegerust. En natuurlijk kun je al deze hulpstukken ook bij ons huren.

Neem snel een kijkje bij de uitrustingsstukken die wij verhuren en laat je verrassen. Staat het item dat jij zoekt er onverhoopt niet bij, dan bel ons gerust, want niet álles wat wij in huis hebben staat online.

Huurmenu

Je huurt bij ons een grondverzetmachine voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

  • Je hebt dus een machine nodig die niet te groot is,
  • Die je gemakkelijk kunt vervoeren (dus bij voorkeur met een wegklapbare beugel),
  • Met een lage bodemdruk, zodat je geen voetafdruk achterlaat op het gazon, het terras of het trottoir
  • En waarmee je nauwkeurig en gemakkelijk kunt werken..

Onze grondverzetmachines voldoen aan ál deze voorwaarden die voor jou zo belangrijk zijn. Met een grondverzetmachine van Vereco Verhuur ben je bovendien verzekerd van:

  • Maximaal bedieningsgemak
  • Goed overzicht dankzij een kleine draaicirkel
  • Een optimale uitrusting
  • Een zuinige motor en dus zuinig in gebruik

Nog een groot voordeel: bij onze allerkleinste machines kun je links én rechts opstappen.

En… wij zijn de énige verhuurspecialist met een 1-tons machine die bijna haaks zwenkt met zijn arm (87 graden naar links en naar rechts). Dat is uniek in Nederland en scheelt jou veel manoeuvreerwerk.

Efficiënter en gezonder

Waarom zou je als hovenier een grondverzetmachine huren?

In de allereerste plaats omdat het gezonder voor je is. Werken met een grondverzetter betekent dat je je rug, je schouders en je knieën ontlast. Daardoor loop je veel minder risico op blessures.

Bovendien verzet je met een machine veel meer werk in minder tijd met minder mensen. Wat je nu zelf met de schop moet doen, neemt een grondverzetter van je over. Dat betekent dus dat je veel efficiënter te werk gaat. Neem onze kleinste machine, de TB210: net zo klein en precies als een schep, maar honderd keer sterker…

Grote kans dat je nu ook andere opdrachten kunt genereren, want met een grondverzetmachine is je dienstenaanbod opeens een stuk groter.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Kantelbak

Sloophamer

Grijper

Maaikorf

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?