Kabelleggers en leidingen

Voor het leggen van kabels en leidingen heb je een compacte grondverzetmachine nodig met een lage bodemdruk. Maar dat alleen is niet voldoende, de grondverzetter moet boven alles maximale stabiliteit bieden wanneer dat nodig is. Dat begrijpen wij en daarom vind je bij ons de allerbeste grondverzetmachines en specialistische uitrustingsstukken. Vereco Verhuur klaart de klus!

De meeste kabelleggers in Nederland kiezen voor één van onze kleinere grondverzetters: van 1,5 tot 2 ton. Logisch, want voor het leggen van kabels en leidingen heb je een compacte machine nodig, die aan al jouw voorwaarden en eisen voldoet.

In beeld

  1. Je huurt bij ons altijd een rijk uitgeruste machine. Iedere grondverzetter voor grondverzet en sanering is standaard uitgerust met: een bananenbak, dieplepelbak en een slotenbak. Extra uitrustingsstukken zijn bijvoorbeeld een sleuvenbak en egaliseerbord, die kun je er apart bijhuren. Goed om te weten: wij hebben al een bananenbak vanaf 23 cm breed (dat scheelt één stoeptegel).Iedere machine in onze verhuurvloot beschikt standaard over een hydraulische snelwissel.
  2. En al onze grondverzetters zijn simultaan werkbaar, dit houdt in dat je meerdere functies tegelijk kan bedienen zonder krachtverlies.
  3. Je huurt bij ons de beste compacte grondverzetmachine van de allerhoogste kwaliteit. Het risico op uitval is dan ook minimaal. En mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij stellen dan álles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Huurmenu

Je kunt bij ons een grondverzetmachine huren voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

  1. Als kabel- en leidinglegger moet je vaak de stoep op in woonwijken. Dan is het zaak dat je de trottoirtegels niet kapot rijdt. Een lage bodemdruk is daarom essentieel.
  2. Bovendien moet je met de machine voldoen aan de wettelijke eisen qua afmetingen op het trottoir. Onze compacte lichte machines zijn hiervoor dé oplossing.
  3. Onze grondverzetmachines voor kabel- en leidingleggers hebben de perfecte afmetingen: van 98 cm tot 1.30 meter, ideaal om over sleuven te rijden.
  4. Bovendien beschikken al onze machines tot 2,5 ton over een hydraulisch verstelbare onderwagen. Daardoor heb je altijd maximale stabiliteit wanneer dat nodig is. Omgekeerd kun je hierdoor ook beschikken over een minimale breedte als je bijvoorbeeld parallel aan of over een greppel wilt rijden.
  5. Kenmerkend voor onze grondverzetmachines zijn het lange, hoge dozerblad en de lange lepelsteel. Hierdoor heb je een groot graafbereik, tot maar liefst 1.80 meter diep zonder verlies van stabiliteit.
  6. Het leggen van kabels en leiding is uiterst secuur werk en niet altijd zonder gevaar. Daar waar gas-, elektriciteits- en waterleidingen in de grond liggen, is allerhoogste concentratie gevraagd. Daarom zijn onze grondverzetters voor kabelleggers uitgerust met zeer gevoelige joysticks. Hierdoor ben je als machinist verzekerd van de meest nauwkeurige feedback. Een ervaren machinist voelt dan ook meteen wanneer hij op een kabel of leiding stoot.

Geschikte uitrustingsstukken

Kantelbak

Grijper

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?