Bij Vereco weet je één ding zeker: je huurt altijd een grondverzetmachine in topconditie. Onze machines worden dan ook goed en regelmatig onderhouden. Om de 250 uur krijgen ze een onderhoudsbeurt in onze eigen werkplaats.

Jong gebruikte machines

Vereco verhuurt alleen jong gebruikte machines. Dat betekent in de praktijk dat ze na uiterlijk 3 jaar worden verkocht. Maar in de meeste gevallen vervangen we ze al eerder.

Meteen aan de slag!

Wanneer onze Takeuchi graafmachines of Schäffer wielladers terug komen van een tevreden klant dan wordt de grondverzetmachine helemaal nagekeken en doorgesmeerd. Bovendien vullen we de machines altijd af met brandstof en we controleren de andere vloeistoffen.

Ook wordt de machine gecontroleerd op schades. En in deze tijden van het coronavirus worden de machines natuurlijk ook grond gedesinfecteerd. Kortom: als jij een machine huurt bij Vereco dan weet je dat ie in orde is en dat je meteen aan de slag kunt!

24 uur service

Al onze graafmachines boven de 4 ton zijn uitgerust met het Takeuchi Fleet Management systeem. Dit systeem houdt precies bij in welke conditie de machine verkeert, of er onderhoud nodig is en of er een storing aan zit te komen. Dus mocht je gehuurde grondverzetmachine een storing krijgen dan kijken wij op afstand mee om het probleem te verhelpen.

Kunnen we je op afstand niet helpen of mocht er op locatie iets kapot gaan aan de machine dan staat onze servicedienst 24/7 voor je klaar. Waar je ook aan het werk bent in de Benelux. Binnen no-time staat één van onze servicebussen bij jou op locatie om het probleem op te lossen. En als het moet vervangen we de machine voor een andere.

Interesse om een grondverzetmachine te huren bij Vereco? Ga dan naar de verhuurpagina op deze website en bekijk daar onze gehele assortiment aan machines en de bij behorende uitrustingsstukken.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Graaver graafmachine verhuur
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?