Bij Vereco zijn er 7 nieuwe graafmachines te huren! Er zijn wat nieuwe types aan het online assortiment toegevoegd, wat het mogelijk maakt om voor deze machines een online huuraanvraag te doen. Door deze vernieuwing van de vloot staat er bij Vereco altijd een machine paraat! Ben je benieuwd naar welke types dit zijn?

TB217R                                                                                                                   

Deze compacte upgrade van de TB215R, is als semi-binnendraaier instaat om te opereren in kleine ruimtes. Verder heeft de TB217R een groter graafbereik en een verhoogde stabiliteit. Uitgerust met drie hydraulische functies is het gebruik van uitrustingsstukken ook mogelijk. Heb je dus klussen in krappe ruimtes? De TB217R is de machine die je nodig hebt.

De TB217R huur je al vanaf €77,- per dag.

 

 

 

Takeuchi TB325R binnendraaier

TB325R

De TB325R is de nieuwste toevoeging aan de Takeuchi vloot. Deze binnendraaier kent een groot graafbereik, weinig overhang en is flexibel inzetbaar in smalle ruimtes. Tevens is de TB325R met een ideaal transportgewicht gemakkelijk te vervoeren op een aanhanger. Verder is de TB325R standaard uitgerust met drie hydraulische functies, dit maakt deze machine een echte werktuigdrager.

De TB325R huur je al vanaf €85,- per dag.

 

 

 

 

 

 

 TB250-2                                                                                                                                     

Hoge stabiliteit en betrouwbaarheid. De TB250-2 is een compacte 5 tonner met een grote graafkracht en sterke uitbreekkracht. Verder staat het gebruiksgemak bij de TB250-2 hoog in het vaandel. Uitgerust met een comfortabele cabine, gemakkelijke opstap en ergonomische stoel gaat de machinist met de TB250-2 vele comfortabele werkuren tegemoet.

De TB250-2 is al te huren vanaf €120,- per dag.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 

 TB257FR

De vervanger van de klassieke TB257FR heeft veel kenmerken van het oude model met nog meer voordelen. Een kleine draaicirkel wordt gecombineerd met een grote hefkracht. Verder is de trekkracht op de rupsen bij deze machine met 19% verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De offset giek maakt het mogelijk om in beperkte ruimtes te werken.

Het huren van de TB257FR is al mogelijk voor een tarief vanaf  €124,- per dag.          

 

 

 

 

TB290-2 Monoboom & Two Piece Boom   

De TB290-2 is bij Vereco te huur met zowel een Mono- als Two Piece Boom. Zo heb je de keuze om de versie te huren die het beste bij jouw werkzaamheden past. Verder kent de TB290-2 een enorme productiekracht door de snelle zwenksnelheid en het hoge tempo, ruime cabine en een gebruiksvriendelijke boordcomputer.

De TB290-2 Monoboom is te huren voor €136,- per dag.

Hetzelfde tarief van €136,- per dag geldt ook voor de TB290-2 Two Piece Boom

 

 

 

 

 

TCR50-2                                                                                                                                              Takeuchi rupsdumper TCR50-2

Naast de graafmachines, is het nu ook mogelijk om rupsdumpers te huren bij Vereco. Met een 180° draaiende kiepbak, een zwaar laadgewicht van maximaal 3.700 kg en ruime cabine staat efficiëntie bij de TCR50-2 op het lijf geschreven.

De Takeuchi rupsdumper is al vanaf €190,- per dag te huren bij Vereco.

Met deze toevoegingen hebben wij een nog ruimer online assortiment. Het huren van deze nieuwe graafmachines is vanaf nu dus ook bij Vereco mogelijk. Benieuwd naar welke machines het beste bij jouw werkzaamheden passen? Neem eens een kijkje op onze branchepagina’s.  Hier wordt per branche toegelicht welke aspecten bij een graafmachine binnen de desbetreffende branche belangrijk zijn. Deze branchepagina’s betreffen hoveniers & groentechniek, grondverzet & sanering, sloop & recycling, kabelleggers & leidingen, bouw & aannemers, stratenmakers, afval en zero emission.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Schäffer 24e
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?