De TB225 is momenteel de nieuwste Takeuchi machine, deze 2,5 tonner kwam dit jaar april uit. De TB225 is geheel ontwikkeld vanuit de wens van de machinegebruiker, er bestond al lang een vraag naar een machine met de kracht van een 3 tonner, die toch nog net vervoerd mag worden op een aanhangwagen. Je vervoert deze minigraver namelijk gemakkelijk – inclusief drie bakken – op je eigen (of gehuurde) aanhanger. Veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht breng je deze machine naar de gewenste werklocatie.

De TB225 is ideaal voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering zijn. De verstelbare onderwagen maakt het mogelijk om de minigraver makkelijk te manoeuvreren. Het unieke van deze onderwagen is, dat deze van 1100- tot maar liefst 1500 mm kan uitschuiven, waardoor de machine tijdens de werkzaamheden enorm stabiel staat.

De machine beschikt standaard over drie hydraulische functies, ten eerste over een proportioneel bedienbare sloop- sorteerfunctie voor knijpen en roteren. Daarnaast een standaard hamerfunctie en een onafhankelijke hydraulische snelwisselfunctie. Optioneel is een vierde hydraulische functie ten behoeve van een draaikantelstuk. Het gebruiksgemak is zoals je van de Takeuchi gravers gewend bent – soepel, comfortabel en intuïtief. Ideaal voor klussen met betrekking tot het afwerken. Al met al een top machine voor hoveniers & kabelleggers.

Sinds een paar maanden is de TB225 ook beschikbaar in onze verhuurvloot.

Wil jij deze machine graag huren? Dit kan al vanaf €115,- per dag of €400,- per week.  Interesse? Neem dan contact met ons op!

Wil je eerst wat meer informatie over de technische specificaties en/of afmetingen? Kijk dan even in onze online verhuurvloot op de machinepagina van de TB225.

 

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

wiellader bouw en industrie
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?