Sinds kort hebben we ons assortiment verhuurmachines vergroot met de komst van een aantal Schäffer machines. Er zijn een aantal roodgekleurde wielladers toegevoegd die ontwikkeld zijn voor de agrarische sector en een aantal gele wielladers die ontwikkeld zijn voor de bouw en industrie. Qua gebruik is het zo zwart-wit niet, een rode Schäffer kan ook gebruikt worden in de bouw en een gele Schäffer ook in de stal. Maar de machines verschillen op een aantal kleine punten waardoor ze net wat beter presteren in het ene of juist het andere werk. Deze verschillen worden hieronder verder toegelicht.

Rode en gele lijn

Dankzij de toepassing van de Z-kinematiek en hun hoge uitbreekkrachten voldoen deze machines aan de hoogste prestatie-eisen in de bouw-, de landbouw- en andere sectoren. Het verschil tussen de rode en de gele lijn van Schäffer zit hem in het gebruik van de machine. De machines uit de rode lijn worden veelal gebruikt door boeren, die werkzaamheden uitvoeren als: het leegrijden van de stal en het voeren van dieren. Het gewicht wat de wiellader moet dragen is veelal niet extreem zwaar en daardoor heeft de machine een hogere voorwagen in vergelijking met die van de gele lijn. De machines van de gele lijn worden vaak gebruikt in de bouw en industrie. De machines zijn zo geoptimaliseerd dat ze zeer zware materialen kunnen verplaatsen. Ze hebben dus een hogere hefkracht, en de hoogte van de voorwagen is lager in vergelijking met de rode machines.

Schäffer 24eSchäffer 23eSchäffer 24e

De Schäffer machines die je vanaf nu kunt huren zijn in het onderstaande schema weergegeven:

Schäffer machines agri               Schäffer machines bouw  

Elektrische Schäffer machine

In het uitgebreide huurassortiment worden ook twee volledig elektrische machines aangeboden. Het gaat hierbij om de Schaffer 23e en de Schäffer 24e. Deze machines hebben als kenmerk dat ze volledig emissievrij zijn, waardoor uitlaatgassen behoren tot het verleden. Verder hebben beide machines een laag bedrijfsgewicht, waardoor de wiellader gemakkelijk van de een naar de andere plek verplaatst kan worden.

Heb jij binnenkort tijdelijk een shovel nodig? Je huurt de kleinste Schäffer types al vanaf €70,- per dag! Bekijk het Schäffer huurassortiment via de volgende link: https://www.verecoverhuur.com/merk/schaffer/

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Graaver graafmachine verhuur
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?