Sinds kort zijn er twee volledig elektrische Takeuchi machines te huren bij Vereco! Deze nieuwe types zijn omgebouwd door het bedrijf Tomach. Deze machines voldoen aan de nieuwste eisen zonder in te leveren op kwaliteit. De Vereco verhuurvloot is succesvol aangevuld met de Tomach ET219 en de Tomach ET225.

ET219                                                                                                                 

De Tomach ET219 is de elektrische variant van de Takeuchi TB216. Tomach heeft deze Takeuchi omgebouwd met een 25 kWh lithium ijzer fosfaat (LFP) accu. Deze accu is van hoge kwaliteit en heeft genoeg capaciteit voor iedere klus.Tomach ET219

Het opladen van deze minigraver is overal mogelijk omdat je zowel met 230V, 400V als met een type 2 laadpaal kunt laden. Met de snellaadoptie is de accu zelfs al binnen ruim 2 uur volledig opgeladen.

Naast deze nieuwe elektrische toepassingen profiteer je uiteraard ook van de voordelen van de reguliere TB216, zoals:

  • Hoge opbreekkracht
  • Uitschuifbare onderwagen
  • Intuïtief bedieningsgemak
  • Servicevriendelijke bereikbaarheid

 

 

ET225

Naast deze indrukwekkende machine, heeft Tomach ook de ET225 ontwikkeld. Het elektrische broertje van de Takeuchi TB225. Tomach heeft deze minigraver omgebouwd met behulp van een 33,5 kWh lithium ijzer fosfaat (LPF) accu. Deze accu is betrouwbaar, veilig en beschikt over genoeg power voor alle werkzaamheden die je met de minigraver wenst uit te voeren.

ET225

Ook bij de ET225 is het overal mogelijk om deze zowel met de 230V, 400V als met een type 2 laadpaal op te laden. Met de snellaadoptie is de accu al in ruim 2 uur volledig opgeladen.

Verder profiteer je uiteraard ook van de voordelen van de originele Takeuchi TB225, zoals:

  • Het perfecte transportgewicht voor vervoer op een aanhanger
  • Kracht van een 3 tonner
  • Uitschuifbare onderwagen
  • 3 hydraulische extra functies
  • Uitlaat omhoog geplaatst

 

 

Wist je dat Takeuchi Benelux in 2023 de eerste, officiële volledig elektrische Takeuchi minigraver uitbrengt? Namelijk de TB20e. Houd de Takeuchi website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

TB370 joystickVereco nieuwe Takeuchi graafmachines
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?