Vereco graafmachines in de verkoop tijdens Takeuchi Occasiondag

 In Nieuws

⛔️ Helaas wordt de Takeuchi Occasiondag afgelast ⛔️

We hebben besloten om de geplande Takeuchi Occasiondag a.s. zaterdag niet door te laten gaan i.v.m. de maatregelen die in heel Nederland van kracht zijn vanwege het corona virus.

We willen onze occasions wél graag met jullie delen dus houd de Takeuchi Benelux Facebook pagina op vrijdagmiddag 13 maart in de gaten. Er komen diverse video’s online waarin we een groot deel van de machines aan jullie presenteren.

Ook zitten we vandaag (gehele werkdag) en zaterdagochtend tot 12:00 klaar om jullie mailtjes en telefoontjes te beantwoorden.

We zijn bereikbaar via:
☎️ +31 (0)495-596691
📧 machinehandel@verhoevenbv.com

———————————————————————————————————————————————————————

Tientallen tweedehands Takeuchi graafmachines gaan zaterdag 14 maart in de verkoop tijdens de Takeuchi Occasiondag. Deze dag wordt georganiseerd op het terrein van Vereco Maarheeze. Dus bent u op zoek naar een tweedehands graafmachine kom dan zeker even langs!

Jong gebruikte graafmachines

De graafmachines zijn voor een groot deel afkomstig uit de Vereco vloot. Dit zijn allemaal jong gebruikte machines. Bij aanschaf bent u dus verzekerd van een machine met weinig uren en een goede onderhoudshistorie. Naast de Vereco machines gaan ook inruilers van Verhoeven Grondverzetmachines BV in de verkoop.

graafmachine   graafmachine   graafmachine

In het assortiment zijn onder andere enkele hybride modellen opgenomen. Daarnaast gaan ook verschillende TB216- (met en zonder cabine) en TB230-modellen in de verkoop. Klik HIER voor een compleet overzicht van de machines die aangeboden worden tijdens de Takeuchi Occasiondag.

Koffie en taart

De Takeuchi Occasiondag start om 9:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Naast de occasions staan ook de koffie en taart voor je klaar!

Dus ben je op zoek naar een gebruikte machines dan mag je de Takeuchi Occasiondag niet missen. Kom zaterdag 14 maart naar onze vestiging aan De Engelsman 2 in Maarheeze!

 

Contact met Vereco Verhuur

Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken