Onlangs heeft Vereco een mijlpaal bereikt! We hebben namelijk de 500e machine in onze verhuurvloot mogen verhuren aan Erik Zeilstra V.O.F uit Zwaagdijk. De gelukkige machine betreft een TB219.

Erik Zeilstra is al jaren een tevreden klant, en huurt al sinds 2016 bij Vereco. In deze periode zijn er al verschillende machines uitgeprobeerd, maar de TB219 is veruit de favoriet.

De reden hiervoor is dat deze minigraver het beste aansluit op de werkzaamheden die Zeilstra uitvoert, voornamelijk binnen de renovatie en nieuwbouw. Zeilstra werkte voorheen graag met de TB216, maar deze was net iets te klein voor de werkzaamheden. En bij de keuze voor een TB225 werd de ruimte op de aanhanger te krap. De TB219 is dus voor hen de beste middenweg. Ze huren op dit moment meerdere TB219 minigravers en daarentegen ook een TB225 en TB370.

Zeilstra huurt graag bij Vereco door het gemak en de service die wij aanbieden. Zo zijn wij altijd te bereiken in het geval van vragen of voor een goed advies. En wanneer er toch iets mis mocht gaan, dan wordt dat snel opgelost: “Wanneer een machine stil komt te staan, is er snel een monteur ter plaatse om stilstand zo veel mogelijk te beperken.” 

 

Dit is de laatste TB219 die is aangekocht voor de verhuur. Als alternatief bieden wij de TB217R aan. Net iets kleiner dan de TB219, maar zeker niet minder krachtig! De opvolger van de TB217R heeft een verhoogde stabiliteit door een uitschuifbare onderwagen en met standaard 3 hydraulische functies is deze compatibel met verschillende uitrustingstukken.

Het nieuwe jaar wordt in ieder geval goed ingeluid met de huur van een gloednieuwe TB219. Wij willen Erik Zeilstra V.O.F hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Vereco in de afgelopen 6 jaar. Verder willen wij hen veel plezier wensen met de 500e machine uit onze verhuurvloot.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

TB370 joystick
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?