Sloop & recycling

Hoe groot of klein jouw sloop- of recyclingklus ook is, wij hebben de juiste grondverzetmachine voor jou; variërend van 1 tot maar liefst 15 ton. Breken, crushen, demonteren, verwijderen, afvoeren: onze grondverzetters helpen jou de klus te klaren.

Wij begrijpen dat jij voor zwaar, precies en vuil sloopwerk een grondverzetmachine nodig hebt, die aan ál jouw eisen en voorwaarden voldoet:

Dat betekent in de allereerste plaats dat je een bijzonder sterke machine nodig hebt, uitgerust met een sorteergrijper, boorhamer, knipschaar en/of crusher. Wij verzekeren je, dat onze grondverzetters van de allerhoogste kwaliteit zijn; de pennen en bussen zijn zelfs boven bemeten. De royale cabines van de grondverzetmachines in onze verhuurvloot zijn allemaal uitgevoerd met een stevige kooiconstructie.

Onze grondverzetters blinken uit in bedieningsgemak en ergonomie. Het zit- en werkcomfort in de cabine is maximaal, mede dankzij de ergonomisch gevormde joysticks.

In beeld

Stille, schone en veilige lichtgewichten

Wij zijn niet alleen de verhuurspecialist van grondverzetters voor het normale sloop- en breekwerk, je huurt bij ons ook de beste machine als je met bijzondere eisen en voorwaarden te maken krijgt.

Moet je binnen aan de slag met een sloop- of demonteerkarwei, dan ben je gebonden aan specifieke emissie-eisen. De uitstoot moet nul zijn, zero emission dus. Een machine met een verbrandingsmotor is dan geen optie. Speciaal voor dit soort opdrachten kun je daarom kiezen uit onze unieke serie hybride grondverzetters tot 2,8 ton: stil, schoon en veilig. En zonder vermogensverlies, ook niet onbelangrijk.

Andere keren ben je gebonden aan gewichtbeperkingen, bijvoorbeeld omdat je op een ziekenhuis- of broze fabrieksvloer aan het werk moet. Je machine mag dan niet meer wegen dan +/- 1600 kilo. Ook voor deze klus ben je bij ons aan het juiste adres. In onze verhuurvloot vind je hiervoor de serie kleine grondverzetters voor binnensloopwerk.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

  • Natuurlijk denken wij ook aan jouw veiligheid. Dus als je aan de slag moet op vervuilde grond bij een bodemsanering, als je asbest moet verwijderen of als er bijvoorbeeld heel veel stof of gifstoffen kunnen vrijkomen tijdens een sloopklus, hebben wij het beste overdruksysteem voor je klaar staan. Zodat jij bent verzekerd van een schoon en veilig werkklimaat. Bijna al onze machines vanaf 3,5 ton zijn bovendien standaard uitgerust met airconditioning.
  • Onze grondverzetmachine onderscheiden zich door hun overzichtelijkheid, waardoor jij een goed zicht op je werk hebt.
  • Een ander kenmerk van de Vereco-grondverzetters is de hoge uitstorthoogte. Dankzij de constructie van de giek kun je met gemak hoge containers laden.
  • Bovendien zijn onze grondverzetmachines snel dankzij het bijzonder grote aantal omwentelingen van de bovenwagens.
  • Je huurt bij ons altijd een rijk uitgeruste machine. Standaard wordt iedere grondverzetter geleverd met drie bakken. Aanvullend kun jij de specialistische uitrustingsstukken uitkiezen die jij nodig hebt. Goed om te weten: iedere machine in onze verhuurvloot beschikt standaard over een hydraulische snelwissel.
  • Voor al onze machinetypes vanaf 3 ton geldt bovendien, dat je je liters kunt instellen op het dashboard voor de extra functies. Ook goed te weten: met onze grondverzetters kan je meerdere functies tegelijk bedienen (simultaan werken) zonder krachtverlies.
  • Je huurt bij ons de sterkst mogelijke grondverzetmachine. Het risico op uitval is dan ook minimaal. En mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij zullen dan álles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Huurmenu

Je kunt bij ons een grondverzetmachine huren voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Sloophamer

Grijper

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?