Zero Emission

Als veiligheid de hoogste prioriteit heeft en 0% emissie een eerste vereiste is, dan er maar één oplossing: een hybride grondverzetter van Vereco. Schoon, stil en veilig. Én zonder vermogensverlies. Te huur in drie gewichtsklassen: 1,0 – 1,6 en 2,8 ton. Vereco klaart ook de zero emission klus!

Door steeds strenger wordende arbo wetgeving en regelgeving omtrent emissie en milieu is er grote vraag naar onze hybride grondverzetmachines. In de meeste gevallen om sloopklussen binnenshuis te klaren. Denk aan kantoren, inpandige patio’s of tuinen, ziekenhuizen en andere instellingen in de zorgsector of bijvoorbeeld fabrieken waar voedsel wordt geproduceerd. Één voor één omgevingen waar veel lawaai en uitlaatgassen absoluut geen optie zijn. Onze hybride modellen bieden dan het passende antwoord op jouw vraag.

Iedere hybride grondverzetmachine die je bij ons huurt, wordt geleverd met een kabel van 25 meter lengte en werkt uitsluitend op een 32 ampère krachtstoom circuit. Het is dus noodzakelijk dat dit op de werkplek voorhanden is.

In beeld

Huurmenu

Je huurt bij ons een grondverzetmachine voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

Alles erop en eraan

Wij vinden dat een grondverzetmachine compleet moet zijn, óók onze hybride modellen. Iedere machine is daarom standaard uitgerust met drie bakken.

Het spreekt voor zich dat ook onze hybride grondverzetters optimaal zijn voorbereid voor specialistische uitrustingsstukken, zoals sloophamers of sorteergrijpers. Natuurlijk kun je deze hulpstukken ook bij ons huren.

Neem snel een kijkje bij de uitrustingsstukken die wij verhuren en laat je verrassen. Staat het item dat jij zoekt er onverhoopt niet bij, dan bel ons gerust, want niet álles wat wij in huis hebben staat online.

24/7 Service

Je huurt bij ons altijd een jonge en sterke hybride grondverzetmachine. Het risico op uitval is dan ook minimaal. Mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij zullen dan álles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Kantelbak

Sloophamer

Grijper

Maaikorf

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?