Vestiging Maarheeze | Nederland
Den Engelsman 2
6026 RB, Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 167
maarheeze@verecoverhuur.com
Stuur ons een WhatsApp bericht

KVK nummer: 17078717
BTW nummer: NL8018.14.753B01.

Openingstijden

Ma. t/m vr. van 7:00 tot 17:00

Za. van 8:00 tot 12:00

Voor halen en brengen van machines & service hanteren wij flexibele tijden.

Vestiging Zeewolde | Nederland
Oogstweg 15
3899 BJ, Zeewolde
Nederland

+31 (0)36-522 99 66
zeewolde@verecoverhuur.com
Stuur ons een WhatsApp bericht

 

Openingstijden

Ma. t/m vr. van 7:30 tot 17:00

Za. van 8:00 tot 12:00

Voor halen en brengen van machines & service hanteren wij flexibele tijden.

ROUTEBESCHRIJVING MAARHEEZE

Vanuit Weert/Maastricht/Sittard
Volg de A2/E25 richting Eindhoven en neem afslag 37, Budel / Maarheeze industrieterrein.

Bovenaan de afslag gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (richting industrieterrein den Engelsman). Op deze weg ziet u aan uw rechterhand een meertje. Na de spoorwegovergang draait u links poort 1 in.

Vanuit Venlo
Volg de A67 richting Eindhoven tot u op het knooppunt Leenderheide/Eindhoven randweg (33) komt. Dit is een rotonde en u neemt hier de derde afslag de A2/E25 op richting Weert/Maastricht. Na ongeveer 15 kilometer neemt u afslag Budel/Maarheeze industrieterrein (37). Bovenaan de afslag gaat u linksaf, u volgt de weg met de bocht mee naar links. Daarna neemt u de eerste mogelijkheid rechts (richting industrieterrein den Engelsman). Op deze weg ziet u aan uw rechterhand een meertje. Na de spoorwegovergang draait u links de poort 1 in.

Vanuit Eindhoven/Amsterdam/Arnhem
In Eindhoven volg de borden richting Maastricht tot het knooppunt Leenderheide/Eindhoven randweg (33). Dit is een rotonde en u neemt hier de tweede afslag de A2/E25 op richting Weert/Maastricht. Na ongeveer 15 kilometer neemt u afslag Budel/Maarheeze industrieterrein (37). Bovenaan de afslag gaat u linksaf en na de bocht neemt u de eerste mogelijkheid rechts (richting industrieterrein den Engelsman). Op deze weg ziet u aan uw rechterhand een meertje. Na de spoorwegovergang draait u links Poort 1 in.

ROUTEBESCHRIJVING ZEEWOLDE:

Vanuit Nijkerk:
Neem op de A28 afslag 9, Nijkerk. Volg bovenaan de afrit de borden Zeewolde, Dit is de N301. Ga op de eerste rotonde rechtdoor en bij de volgende rotonde naar rechts richting Zeewolde op de N305. Bij de stoplichten naar links voorsorteren richting industrieterrein “Trekkersveld”. Ga bij de rotonde naar rechts. Neem vervolgens de tweede weg links en draai naar links de parkeerplaats van Vereco Zeewolde op.

Vanuit Almere:
Neem vanaf de A6 de A27 richting Hilversum. Neem op de A27 afslag 36, Almere-Stad. Sorteer onder aan de afrit rechts voor, voor de N305 richting Zeewolde. Volg de N305 tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten naar links voorsorteren richting industrieterrein “Trekkersveld”. Ga bij de rotonde naar rechts. Neem vervolgens de tweede weg links en draai naar links de parkeerplaats van Vereco Zeewolde op.

Vanuit Harderwijk:
Neem vanaf de A28 afslag 13, Lelystad. Neem boven aan de afrit de richting Lelystad op de N302. Op de rotonde na het aquaduct rechtdoor gaan richting Lelystad. Bij de tweede stoplichten links voorsorteren richting Zeewolde op de N305. Bij de Stoplichten rechts voorsorteren richting industrieterrein “Trekkersveld”. Ga bij de rotonde naar rechts. Neem vervolgens de tweede weg links en draai naar links de parkeerplaats van Vereco Zeewolde op.

Vanuit Lelystad/Dronten:
Neem vanaf de A6 afslag 10, Lelystad. Neem onder aan de afrit de richting Hardewijk op de N302. Volg de N302 tot aan de kruising met de N305 en sorteer rechts voor richting Zeewolde. Volg de N305 tot de tweede stoplichten en sorteer hier rechts voor richting industrieterrein “Trekkersveld”. Ga bij de rotonde naar rechts. Neem vervolgens de tweede weg links en draai naar links de parkeerplaats van Vereco Zeewolde op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?