Vereco Verhuur, onderdeel van het familiebedrijf Verhoeven International, heeft zich ontplooid tot een landelijke speler in de verhuurbranche van grondverzetmachines. Het verhuurprogramma van Vereco omvat onder meer mini- en midigravers van Takeuchi en de uitrustingsstukken van VemaTec. Vereco opereert vanuit twee centraal gelegen huurcentra in Maarheeze en Zeewolde.

Daarnaast biedt Vereco een landelijk dekkend servicenetwerk dat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar staat om eventuele storingen aan het gehuurde materieel te verhelpen.

Of je nu werkzaam bent in grondverzet, de bouw, de sloop of de groentechniek, wij helpen jouw je klus te klaren. Vereco Verhuur heeft zeer veel kennis van werkzaamheden in deze sectoren en weet als geen ander welke grondverzetmachine en uitrustingsstukken het beste bij jouw klus passen.

Je huurt bij ons een grondverzetmachine voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op, zodat we jouw wensen door kunnen spreken en een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

Het zusterbedrijf van Vereco, Verhoeven International, is al 60 jaar actief als verkoop- en serviceorganisatie op het gebied van grondverzetmachines, uitrustingsstukken en rijwerken. Verhoeven is exclusief importeur in de Benelux van een aantal toonaangevende merken, zoals Takeuchi, Schäffer, Berco, VemaTrack, Esco, VemaTec en Auger Torque. Meer lezen? – Kijk op www.verhoeveninternational.com

Ook hier gespot!

Op de Facebook pagina van Vereco hebben we een leuke actie, genaamd ‘ook hier gespot!’. Onze Vereco machines worden verhuurd door heel Nederland en duiken dus overal op. Ze zijn te herkennen aan de stickers van ons logo.

Huur jij een van onze machines of kom je er één tegen? Maak dan een foto en stuur ons deze door middels een bericht op Facebook. Wij plaatsen jouw foto gegarandeerd.

Algemene Voorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten huurovereenkomsten zijn de BMWT-Huurvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank ‘‘s-Gravenhage.

Download hieronder het volledige document:

Algemene Huurvoorwaarden BMWT

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?