Voor welke tijdsperiode kan ik een machine huren?

Voor alle tijdsperiodes met een minimum van één gehele dag (24 uur) tot een maximum van één kalenderjaar.

Bezorgen jullie de machine en/of uitrustingsstukken of dien ik deze zelf af te halen?

Dit is beide mogelijk. Bij bezorging werken wij met een externe transporteur, zij bezorgen in Nederland en België. Bezorging brengt extra kosten met zich mee, deze kunt u direct berekenen bij de prijscalculator die u vindt onderaan iedere machinepagina.

Verhuren jullie ook aanhangers i.c.m. grondverzetmachines?

Ja dit is mogelijk bij Vereco Verhuur, wij verhuren deze combinatie bij grondverzetmachines tot en met 2 ton. Boven deze gewichtsklasse kunnen wij u geen aanhanger aanbieden.

Wat moet ik doen in geval van schade aan de gehuurde machine en/of uitrustingsstukken?

Neem in dit geval altijd direct contact op met één van onze Vereco vestigingen. Wij sturen dan direct een servicemonteur, en indien nodig, een schade expert uw kant op om te kijken wat er mis is gegaan en om u direct weer op weg te helpen.

Verhuren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij verhuren enkel aan bedrijven/organisaties.

Verhuren jullie ook losse uitrustingsstukken?

Jazeker, op deze pagina zie je welke standaard uitrustingsstukken we hebben in onze verhuurvloot. Deze VemaTec uitrustingsstukken hebben we te huur voor machines van vrijwel alle tonnages. Wil je graag weten of we nog andere uitrustingsstukken beschikbaar hebben voor jouw machine? Of wil je weten welke kosten er zijn verbonden aan het huren van een los uitrustingsstuk? Neem dan contact met ons op.

Krijg ik uitleg over de bediening van een machine of de werking van een uitrustingsstuk?

Indien gewenst, altijd. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken met vragen over de bediening van een machine, wij helpen u graag. Wij raden u in deze aan om de gehuurde machine en/of het uitrustingsstuk zelf af te komen halen bij de Vereco vestiging, wij kunnen u op deze manier persoonlijk uitleg geven en de bediening demonstreren. Als u de machine en/of het uitrustingsstuk laat bezorgen, kan de transporteur u deze uitleg namelijk niet verstrekken.

Moet ik te huren machines en/of uitrustingsstukken van tevoren reserveren?

Ja dit is wel de bedoeling, wij hebben niet altijd alle machines en/of uitrustingsstukken op voorraad. Je mag ons wel altijd bellen om te vragen of wij nog een machine of uitrustingsstuk beschikbaar hebben, zelfs op korte termijn.

Kan ik de verhuur van een machine en/of uitrustingsstukken annuleren?

Dit kan, geef de annulering per mail of telefonisch aan ons door. Dit is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de verhuurperiode.

Moet ik mijzelf legitimeren bij de huur van een machine en/of uitrustingsstukken?

Bij de eerste samenwerking dient u zich te legitimeren middels een ID-bewijs en uw volledige bedrijfsgegevens. De bedrijfsgegevens mag u ons tevens per mail of per brief toezenden, hierbij zijn uw firmanaam en KvK-nummer een vereiste.

Moet ik een borg betalen?

Nee dit hoeft niet, wij werken niet met een borg. Wel met een eigen risico voor schades, deze varieert van 1500 tot 2500 euro, afhankelijk van de veroorzaakte schade. Uiteraard geldt dit eigen risico niet bij storing of technische mankementen die plotseling optreden tijdens de verhuurperiode.

Wat moet ik doen in geval van storing of technische mankementen aan de gehuurde machine en/of uitrustingsstukken?

Neem in deze gevallen altijd direct contact op met de dichtstbijzijnde Vereco vestiging. Wij sturen dan direct een servicemonteur uw kant op om u zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen.

Wat moet ik doen in geval van schade aan de gehuurde machine en/of uitrustingsstukken?

Neem in dit geval altijd direct contact op met één van onze Vereco vestigingen. Wij sturen dan direct een servicemonteur, en indien nodig, een schade expert uw kant op om te kijken wat er mis is gegaan en om u direct weer op weg te helpen.

Welke betalingsmogelijkheden biedt Vereco Verhuur?

Wij bieden twee betalingsmogelijkheden aan, u kunt vooraf pinnen óf achteraf betalen per factuur. Wenst u te betalen per factuur? Dan ontvangt u deze altijd op wekelijkse termijn, met een betalingstermijn van 30 dagen.

Moet ik de machine na gebruik zelf aftanken?

Je krijgt de machine afgetankt mee bij de start van verhuur, graag ontvangen wij deze ook afgetankt weer retour. De meest voordelige optie is om vooraf zelf af te tanken. Bij aflevering, bij ons op het terrein is dit ook mogelijk, maar hier betaalt u extra handelingskosten voor.

Betaal ik schoonmaakkosten bij de huur van een machine en/of uitrustingsstukken?

Dit hangt af van de staat waarin de machine wordt teruggebracht. Is de machine en/of het uitrustingsstuk enorm vervuild dan rekenen wij schoonmaakkosten. Deze variëren van 25 tot 75 euro, afhankelijk van de tijdsduur van het schoonmaken.

Welke algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht bij Vereco Verhuur?

Op alle transacties van Vereco zijn de BMWT algemene verhuurvoorwaarden van kracht. Lees de voorwaarden door hier te klikken.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?