Stratenmakers

Als stratenmaker stel je hoge eisen aan de precisie van jouw grondverzetmachine, want de afwerking is letterlijk de finishing touch van jouw werk. Wij begrijpen dat en daarom verzekeren wij je: met ál onze gravers kun jij hoogst nauwkeurig werken, daar staan ze om bekend. En omdat er vaak mensen vlakbij jouw machine aan het werk zijn, zorgen wij ervoor dat niemand last heeft van uitlaatgassen. Vereco Verhuur klaart de klus!

Afhankelijk van de grootte van jouw klus, kun je kiezen uit onze vloot grondverzetters van 3,5 tot 15 ton. En omdat wij weten dat een schone en veilige werkomgeving belangrijk is, hebben wij het beste overdruksysteem voor jou klaar staan. Met één klik op de knop huur je dat er eenvoudig bij.

Bovendien zijn bijna al onze grondverzetmachines vanaf 3,5 ton standaard uitgerust met airco. Dat in combinatie met een ergonomisch ingerichte cabine zorgt ervoor dat jij ontspannen uit je graver stapt na een dag hard werken.

Wij begrijpen als geen ander dat jij als stratenmaker een grondverzetmachine nodig hebt, die aan ál jouw eisen en voorwaarden voldoet:

In beeld

 1. Je huurt bij ons altijd een rijk uitgeruste machine. Standaard wordt iedere grondverzetter geleverd met drie bakken. Aanvullend kun jij de specialistische uitrustingsstukken uitkiezen die jij nodig hebt: van kantel- en puinbakken tot bananenbakken, schuifborden of een dieplepelbak. Goed om te weten: iedere machine in onze verhuurvloot beschikt standaard over een hydraulische snelwissel.
 2. Voor alle Vereco-machinetypes vanaf 3 ton geldt bovendien, dat je je liters kunt instellen op het dashboard voor de extra functies.
 3. Je huurt bij ons de sterkst mogelijke grondverzetmachine. Het risico op uitval is dan ook minimaal. En mocht dat onverhoopt toch een keertje gebeuren, dan staat onze eigen service-afdeling 24/7 voor jou paraat. Wij zullen dan álles in het werk stellen dat jouw werkzaamheden slechts minimale vertraging oplopen.

Huurmenu

Je kunt bij ons een grondverzetmachine huren voor één dag, een week, een maand, een paar maanden of nog langer. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan persoonlijk contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat voor je kunnen maken.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS

 1. Dat betekent allereerst dat je een sterke en stabiele machine nodig hebt. Onze grondverzetters zijn één voor één van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn niet alleen oersterk, ze zijn op zwaarbelaste punten ook nog eens overgedimensioneerd.
 2. Speciaal voor stratenmakers hebben wij een serie grondverzetmachines met uitlaat naar boven, zodat collega’s op straat niet bedwelmd worden door de uitlaatgassen.
 3. Tegelijkertijd zijn onze gravers voor stratenmakers bijzonder subtiel. Zoals hierboven al gezegd: ze staan bekend om hun hoge mate van nauwkeurigheid. Dat is belangrijk voor de perfecte afwerking. Andere machines graven misschien iets sneller, maar er is er geen één die zo mooi afwerkt als een grondverzetter van Vereco.
 4. Een ander verschil met andere grondverzetmachines is de ruime instap van onze toestellen. Evenals de royale cabines.
 5. De cabines van onze grondverzetters zijn bovendien allemaal voorzien met een stevige kooiconstructie.
 6. Onze grondverzetters voor stratenmakers blinken verder uit in bedieningsgemak en ergonomie. Het zit- en werkcomfort is maximaal, mede dankzij de ergonomisch gevormde joysticks.
 7. Onze grondverzetmachines onderscheiden zich ook door hun overzichtelijkheid, waardoor jij bijzonder goed en vooral ruim zicht op je werk hebt.
 8. Bovendien zijn onze grondverzetmachines opvallend snel dankzij het bijzonder grote aantal omwentelingen van de bovenwagens.
 9. En al onze grondverzetters zijn simultaan werkbaar, dit houdt in dat je meerdere functies tegelijk kan bedienen zonder krachtverlies.

Geschikte extra uitrustingsstukken

Kantelbak

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?