Wist je dat je voortaan ‘groener kunt graven’ via Vereco Verhuur? Sinds enige maanden zijn we namelijk aangesloten bij verhuurplatform Graaver.

Op Graaver.com kun je terecht voor de beste graafmachines, die je huurt bij de beste verhuurders. Daarnaast deelt Graaver ook kennis over het duurzaam gebruik van graafmachines. De website geeft machinisten doormiddel van blogs en video’s op een leuke manier tips over hoe ze een lager brandstofverbruik kunnen realiseren en hoe slijtage aan motor en rijwerk voorkomen wordt.

Lokaal ondernemerschap

Lokaal ondernemerschap staat hoog in het vaandel bij Graaver. Op dit moment zijn er 11 verhuurders uit Nederland en België aangesloten bij het platform. Stuk voor stuk specialisten die iedere dag vol passie en trots de beste machines verhuren en hun klanten voorzien van een advies op maat. En binnenkort komen daar nog drie Waalse verhuurders bij. Door dit uitgebreide netwerk is het altijd mogelijk om dicht bij huis een graafmachine te huren waardoor onnodige en vervuilende transporten tot het verleden behoren.

Op Graaver worden minigravers, midigravers en mobiele graafmachines verhuurd tot en met 15 ton.  Je kunt er ook terecht voor mobiele en hybride graafmachines. Zelfs machines met overdruk zijn te huur via dit nieuwe online verhuurplatform. En het zijn allemaal Takeuchi’s! Een A-merk dat bekend staat om haar kracht, comfort en intuïtieve bedienining.

       Graaver verhuurplatform  graafmachines huren graaver   graaver graafmachine huren vereco  

Groen graven

Alle machines voldoen aan de strengste milieueisen en zijn bovendien makkelijk te bedienen. Je hebt de machine dus binnen no time door, waardoor jij snel je meters kunt maken. Het onderhoud gebeurt door ons zelf. Je krijgt dus altijd een machine in topconditie mee, die weinig brandstof gebruikt en zo min mogelijk schadelijke stoffen uitstoten.

Je huurt je machine in 3 makkelijke stappen. Binnen een paar klikken kom je in contact met de verhuurder. Met hem of haar maak jij je eigen afspraken over bijvoorbeeld prijs, huurperiode en uitrustingsstukken. Wel zo makkelijk en transparant!

Kortom: wil jij de beste graafmachines, het beste advies en de beste service? Huur dan een machine via Graaver.com. Klus-Graaver- Klaar!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Schäffer 24e
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?