Takeuchi Benelux heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe types. De TB235 en TB250 worden vervangen door de compleet nieuw gebouwde types: de TB235-2 en de TB250-2. De TB290 is op diverse punten aangepast en verbeterd, wat heeft geleid tot de TB290-2. Hierdoor zijn de drie machines qua uiterlijk en specificaties nu volledig in lijn met de nieuwste 2 serie machines. Ze beschikken over een uitgebreid LED package, een immobilizer (diefstalbeveiliging systeem) en een nieuw design. Het is bij de nieuwe types ook ideaal dat je de literregeling van de extra hydraulische functies in kunt stellen via de monitor, iets wat voorheen nog niet mogelijk was.

De Takeuchi TB235-2 is ontwikkeld zodat deze voldoet aan de laatste emissie eisen (EU Stage V). Deze nieuwe minigraver heeft een verbeterd design en is qua uitvoering gelijk aan de Takeuchi TB240. Twee extra hydraulische functies horen ook bij deze uitbreiding. Hierdoor is hij geheel in lijn is met de nieuwste 2 serie graafmachines. De hydraulische pomp van de TB235-2 wordt aangedreven door een krachtige 3 cilinder motor zonder DPF filter.

Onlangs is deze eerste -2 machine toegevoegd aan de Vereco verhuurvloot.

Je kan deze machine al huren vanaf €120,- per dag of €400,- per week. Liever langer huren? Dan stemmen we in overleg een prijs met je af.

Liever eerst wat meer lezen over de technische specificaties en/of afmetingen? Kijk dan op de machinepagina van de TB235-2.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?