De Vereco verhuurvloot is succesvol aangevuld met 4 gloednieuwe Takeuchi machines! De nieuwe machines zijn onlangs aan het online assortiment toegevoegd, waardoor je nu eenvoudig een huuraanvraag kunt doen voor deze types. Ben je benieuwd welke Takeuchi types het zijn? Lees dan vooral verder.

                                                                                                           Takeuchi TB350R binnendraaier

Takeuchi TB350R – Binnendraaier met ruime cabine

De nieuwe TB350R is een 5 tons binnendraaier. Deze machine beschikt over een comfortabele en ruime cabine die qua grootte vergelijkbaar is met de TB250-2. Daarnaast is de TB350R ook ontzettend stabiel, ondanks zijn kortere achterzijde. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd. Daardoor heeft de TB350R de hoogst haalbare stabiliteit voor een binnendraaier (ten opzichte van andere machines in deze klasse).

Bekijk de Takeuchi TB350R >

 

 

 

Takeuchi TB395W mobiele kraan

Takeuchi TB395W – Mobiele kraan

De enige mobiele kraan van Takeuchi was al jaren de TB295W. Dit populaire type is onlangs vervangen door de TB395W. Aan de buitenkant zijn de verschillen tussen de twee types niet enorm, maar onderhuids zijn de verschillen zeer duidelijk merkbaar. Deze verbeteringen zorgen voor een graafmachine met enorm hef- en graafvermogen en een ongekend comfort voor de machinist. Zowel de TB295W als de TB395W zijn beschikbaar in het huurassortiment van Vereco.

Bekijk de Takeuchi TB395W >

 

 

 

 

Takeuchi TB320 – Krachtige 2 tons minigraverTakeuchi TB320 minigraver

De nieuwe Takeuchi TB320 is de opvolger van de TB219. Het is een uiterst krachtige, 2 tons minigraver met een enorme graafkracht voor zijn klasse. Daarnaast heeft de TB320 een groot hijsvermogen, dit wordt onder andere behaald door de hoge stabiliteit van de machine. De minigraver heeft een krachtige performance door 4 hydraulische pompen en sterke dieselmotor. Verder heeft dit type een optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties door de uitschuifbare onderwagen. Je kunt deze uitschuiven van 980 tot 1370 mm. De ingeschoven stand is ideaal voor het manoeuvreren tussen smalle gangen en paden & de uitgeschoven stand zorgt voor maximale stabiliteit tijdens de werkzaamheden.

Bekijk de Takeuchi TB320 >

 

 

             
Takeuchi TB20e elektrische minigraver

Takeuchi TB20e – Elektrische minigraver

Werk groener en zuiniger met de nieuwe Takeuchi TB20e, uitgerust met duurzame en milieuvriendelijke technologie. Met deze elektrische minigraver slaat de bouwmachinesector een hele nieuwe weg in. De TB20e werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, maakt minder lawaai en veroorzaakt minder trillingen. Doordat de TB20e standaard uitgerust is met 3 extra hydraulische functies (hamer- en sloopsorteerfunctie) is deze machine breed inzetbaar, zowel binnen als buiten.

Bekijk de Takeuchi TB20e >

 

 

 

 

Deze vier nieuwe aanwinsten zijn vanaf nu te huur bij Vereco. Ben je benieuwd naar welke machines het beste bij jouw werkzaamheden passen? Neem eens een kijkje op onze branchepagina’s! Deze branchepagina’s geven een overzicht van de belangrijkste aspecten van een graafmachine in diverse branches. Deze branchepagina’s betreffen hoveniers & groentechniekgrondverzet & saneringsloop & recycling, kabelleggers & leidingenbouw & aannemersstratenmakersafval en zero emission.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

tomach ET219 telktrische
Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?